Geslaagde pupillenwedstrijd

Het was weer een tijdje geleden dat we bij Gloria een echte pupillen meerkamp op het programma hadden, maar afgelopen zaterdag was het dan zover. Onder een blakend zonnetje probeerden atleten uit heel het land nog een laatste PR van het seizoen te scoren.

Van heinde en verre kwamen de atleten al vroeg hun startnummer ophalen. Assen, Sneek, Dilbeek (BE), Emmen en uiteraard diverse verenigingen uit Brabant stonden op de deelnemerslijst vermeld. Onder toeziend oog van onze junioren die het jury hesje aantrokken, deden de atleten hun uiterste best. De sprintjes werden getrokken, er werd ver gesprongen en de kogel of bal vloog door de lucht. De afsluitende lange afstand was de klap op de vuurpijl, wat een prestaties. De wedstrijd verliep volgens schema, binnen enkele uren werd de meerkamp afgewerkt en om 12.15 werden de prijzen uitgereikt.

We willen iedereen bedanken die deze wedstrijd mogelijk maakten. In het bijzonder onze junioren die als jury hun vuurdoop beleefden, fijn dat jullie hebben meegeholpen. Verder de organisatie, kantine personeel en ouders en begeleiders. Op naar een volgende editie?

Uitslagen

Foto’s

Reageren

Vul het antwoord in om te kunnen verzenden! *